Pehmeää inkivääritofua

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
100 Inkivääri, tuore juuri (g)
6 Sokeri (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Pilko tofu varovasti kuuteen osaan.

2. Raasta inkivääri hienoksi.

3. Purista raastetun inkiväärin mehu pannulle, lisää sokeri ja keitä varovasti koko ajan sekoittaen siirapiksi. Voit lisätä muutaman lusikallisen vettä jos inkivääristä ei irtoa tarpeeksi nestettä.

4. Annostele tofu lautasille ja kaada siirappia tofun päälle. Koristele appelsiinillä ja sitruunamelissalla.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 87 g

    CO2e / 100 g
  • 132 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille