Pehmeä inkivääriunelma

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
0.5 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
30 Inkivääri, tuore juuri (g)
1.5 Soijakastike (rkl)
1 Lime (kpl)
0.2 Lehtiselleri
20 Korianteri, tuore (g)

Valmistusohjeet:
1. Leikkaa viilto tofupakkaukseen ja valuta neste pois.

2. Kumoa tofu lautaselle ja leikkaa siihen muutama viilto, jotta ainekset imeytyvät paremmin. Halutessasi voit jakaa tofun useammallekin lautaselle ja muotoilla sen haluamaksesi.

3. Raasta inkivääri ja purista limetin mehu tofun päälle. Pirs-kottele päälle hieman soijakastiketta. (Soijakastikkeen laadulla on suuri osuus lopputuloksessa. Käytämme resepteissämme vain korkealaatuisia Clearspring Shoyu ja Tamari -soijakastikkeita.)

4. Koristele sellerin ja korianterin lehdillä ja tarjoile heti.

Reseptistä tulee noin 2 annosta. Pehmeä inkivääriunelma sopii parhaiten nautittavaksi lisukkeena tai alkuruokana.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 49 g

    CO2e / 100 g
  • 92 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille