Paistetut silakat

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
800 Silakka, tuore, Itämeri (g)
3 Vehnäjauho (rkl)
3 Ruisjauho (rkl)
1 Suola (tl)
0.25 Valkopippuri (tl)
2 Voi (rkl)

Valmistusohjeet:
Perkaa silakat. Sekoita lautasella jauhot ja mausteet, ja kääntele silakat seoksessa.

Voit käyttää myös pelkästään ruis- tai vehnäjauhoja.
Paista silakat miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kera.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 136 g

    CO2e / 100 g
  • 302 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille