Pähkinäinen tofusalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Hempnut, Luomu (pkt/270 g)
4 Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia (dl)
100 Viinirypäle, vihreä/tumma (g)
80 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
0.5 Cashewpähkinä (dl)
100 Omena, kuorineen, kotimainen (grammaa)
1 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
80 Rucola (g)
3 Soijakastike (rkl)
1 Sitruunamehu (tl)
3 Oliiviöljy (rkl)
0.25 Vaahterasiirappi (rkl)
0.5 Kurpitsansiementahna (rkl)
0.5 Auringonkukansiementahna (rkl)
2 Saksanpähkinäöljy (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Kuutioi Tofu Hempnut isoiksi kuutioiksi ja hauduta miedolla lämmöllä oluessa, kunnes olut on täysin imeytynyt. Lisää soijakastike ja paloittele jokainen kuutio neljään osaan kun ne ovat valmiita.

2. Pilko viinirypäleet, omena, tomaatit ja revi salaatti pienemmäksi.

3. Sekoita oliiviöljy, saksanpähkinäöljy, sitruunamehu, 0,5 tl soijakastiketta, vaahterasiirappi ja tahnat tasaiseksi kastikkeeksi.

4. Sekoita salaattiainekset salaattikulhossa.

5. Asettele salaatti lautasille, ripottele kastiketta päälle ja tarjoile.

Erityspiirteet:, , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 84 g

    CO2e / 100 g
  • 275 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille