Omena-rakuunakastike

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
4 Omena, kotimainen, kuorittu (kpl)
1 Valkosipuli (kynsi)
1 Oliiviöljy (rkl)
1 Mineraalisuola (tl)
0.5 Mustapippuri (grammaa)

Valmistusohjeet:
Kuori omenat (melkein kypsä valkea kuulas sopii hyvin), poista siemenkodat ja paloittele omenat. Kuori valkosipulinkynsi ja, poista rakuunasta ranka ja silppua lehdet. Laita sekaan oliiviöljy, suola ja pippuri. Jos omenat eivät ole happamia, purista mukaan enemmän (puoli sitruunaa) tai vähemmän sitruunamehua. Soseuta omenat sauvasekoittimella.

Käytä salaatinkastikkeena, levitteenä leivälle tai syö lusikalla purkista. Hyvää!

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 10 g

    CO2e / 100 g
  • 19 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille