Nooran punajuurisalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
6 Punajuuri
1 Punasipuli (kpl)
100 Fetajuusto rasvaa 18 g, lehmänmaito, suolaliemessä (g)
0,25 Mustapippuri (tl)

Valmistusohjeet:
1. Kuori ja keitä punajuuret kypsiksi.

2. Kuutioi kypsennetyt punajuuret sekä kylmäsavu tofu.

3. Hienonna sipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää lopuksi ripaus mustapippuria. Nam!

Erityspiirteet:, Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 230 g

    CO2e / 100 g
  • 520 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille