Mustikkarahkapiirakka

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
1 Piirakkataikina (pkt)
500 Maitorahka < 0,5% rasvaa (grammaa)
2 Kananmuna
1.5 Sokeri (dl)
250 Mustikka (g)
2 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Levitä taikina painelemalla voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 28cm).
2. Sekoita rahka, munat ja sokeri keskenään. Levitä rahkaseos pohjataikinan päälle. Sekoita perunajauhot jäisiin mustikoihin ja levitä rahkaseoksen päälle. Jos piirakkataikinaa jää yli, murustele se piirakan pinnalle.
3. Paista 200-asteisessa uunin alaosassa noin 40 minuuttia, kunnes pohja on kypsä. Peitä tarvittaessa lopussa leivinpaperilla. Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 115 g

    CO2e / 100 g
  • 163 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille