Mustikkapiirakka

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
175 Leivontamargariini 80% (grammaa)
1 Sokeri (dl)
3 Vehnäjauho (dl)
0.5 Leivinjauhe (tl)
1 Apetit Kotimaiset Mustikat (pussi 200 g)
1 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)
1 Sokeri (rkl)

Valmistusohjeet:
Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja lisää seos rasva-sokerivaahtoon.
Taputtele taikina piirasvuokaan kostein käsin. Jaa päälle jäiset mustikat. Siivilöi mustikoiden päälle perunajauho ja keinuttele vuokaa tai liikuttele marjoja lusikalla, kunnes perunajauho ympäröi marjat.
Paista uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Ota kypsä piiras uunista ja ripottele päälle sokeri.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 190 g

    CO2e / 100 g
  • 123 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille