Mustikkamuffinssit

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
225 Leivontamargariini 80% (grammaa)
2 Sokeri (dl)
3 Kananmuna
2,5 Vehnäjauho (dl)
2 Grahamjauho (dl)
2 Leivinjauhe (tl)
1 Vanilliinisokeri (tl)
1 Kevytmaito 1,5% rasvaa, vähälaktoosinen (dl)
4 Mustikka (dl)

Valmistusohjeet:

1) Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri.
2) Lisää munat yksitellen ja vatkaten.
3) Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
4) Lisää maito ja mustikat taikinaan ja sekoita. Jäiset pakastemustikat eivät värjää taikinaa siniseksi.
5) Jaa taikina muffinivuokiin. Välineinä voi käyttää kahta lusikkaa.
6) Paista 200-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Koristele muffinssi halutessasi kermavaahdolla ja marsipaanikoristeella!

Erityspiirteet: Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 221 g

    CO2e / 100 g
  • 254 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille