Mustikkamuffinssit

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
1 Riisijauho / -hiutale (dl)
4 Leivinjauhe (tl)
0.25 Sormisuola (tl)
2 Leivontamargariini 80% juokseva (rkl)
1 Cashewpähkinä (dl)
1 Mustikka (dl)
0.5 Sokeri (dl)
5 Luumuhillo (rkl)

Valmistusohjeet:
Säädä uuni 180 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vatkaa tofu, margariini, hillo ja sokeri. Lisää joukkoon jauhot. Rouhi cashew-pähkinät pienemmäksi ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi mustikat ja paista uunissa 20 minuuttia.

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 131 g

    CO2e / 100 g
  • 107 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille