Mustaherukkakeksit

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
50 Margariini 40 % (grammaa)
1 Siirappi (rkl)
2 Vehnäjauho (dl)
1 Leivinjauhe (tl)
1 Ruokasooda (tl)
1 Mustaherukka (dl)
0,5 Sokeri (dl)
2 Vanilliinisokeri (tl)

Valmistusohjeet:
Säädä uuni 180 asteeseen.
Vatkaa margariini, sokerit, siirappi ja pehmeä tofu massaksi.
Sekoita haarukalla kuivat ainekset keskenään ja lisää mustaherukat joukkoon. Lisää jauhoseos tofumassaan.
Paista keksejä uunissa 20-30 minuuttia.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 197 g

    CO2e / 100 g
  • 61 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille