Munakoiso-hernekastike

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 1
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

1 henkilölle
25 Sipuli (grammaa)
1 Valkosipuli (kynsi)
50 Munakoiso (grammaa)
20 Paprika punainen (g)
40 Herne (grammaa)
0.1 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (dl)
0.5 Balsamiviinietikka (rkl)
2 Soijajuoma, soijamaito, lisätty kalsiumia (rkl)
1 Valkopippuri (tl)
1 Oregano, kuivattu (tl)
1 Paprikajauhe (tl)
1 Basilika, tuore (rkl)
1 Oliiviöljy (tl)
0.5 Vesi, vesijohtovesi (dl)

Valmistusohjeet:
Pilko kasvikset kuutioiksi. Lämmitä paistinpannulla tilkka oliiviöljyä ja kuullota sipulia siinä hetki. Lisää loput kasvikset ja pakasteherneet ja paista keskilämmöllä, kunnes munakoiso on hieman pehmennyt. Lisää vesi, tomaattipyree, ja balsamiviinietikka, ja anna hautua vielä viitisen minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa, ettei kastike pala pohjaan. Lopuksi lisää mausteet ja soijamaito, basilika kannattaa leikata vasta valmiin annoksen päälle silpuksi. Tarjoile esimerkiksi täysjyväpastan ja ravintohiivahiutaleiden kanssa.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 29 g

    CO2e / 100 g
  • 73 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille