Marinoitua tofua vihannespaistoksen kera

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
2 Kauralese (dl)
3 Lime (kpl)
1 Mustapippuri (tl)
3 Rypsiöljy (rkl)
1 Sipuli
2 Varsiselleri (kpl)
2 Peruna
1 Paprika (kpl)
1 Porkkana
0,5 Sormisuola (tl)
0,5 Cashewpähkinä (dl)
1 Valkosipuli (kynsi)
1 Chili, tuore (kpl)
50 Purjosipuli (grammaa)
6 Fariinisokeri (rkl)
1 Piparjuuritahna, wasabi (rkl)
5 Viikuna balsamico (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Keitä balsamico ja sokeri varovasti siirapiksi.

2. Sekotia kulhossa kauraleseet ripaus mustapippuria ja limettien raastettu kuori.

4. Leikkaa tofu kuutioiksi ja leivitä kauraleseseoksella.

5. Pilko vihannekset ohuiksi lastuiksi.

6. Paista leivitetyt tofupalat rypsiöljyssä kauniin ruskeiksi.

7. Nosta tofupalat pannulta ja lisää pannulle kasvikset. Paista ne nopeasti, mausta suolalla, pippurilla ja piparjuuritahnalla ja purista joukkoon hieman limen mehua.

8. Nosta kasvikset pannulta ja paahda rouhitut cashewpähkinät sekä pilkottu chili, valkosipuli ja purjo.

9. Asettele kasvikset lautaselle, nosta tofupalat päälle ja ripottele pinnalle chili-pähkinäseosta.

10. Lisää lautaselle kastikkeeksi balsamicosiirappia.

Erityspiirteet:, , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 40 g

    CO2e / 100 g
  • 140 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille