Mansikkasalsa

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
5 Mansikka (dl)
2.5 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
1 Punasipuli (kpl)
0.5 Lehtipersilja (dl)
1 Balsamico, tumma (rkl)
1 Sitruunamehu (tl)
1 Oliiviöljy (rkl)
1 Hunaja (rkl)
0.5 Merisuola (g)
0.5 Mustapippuri, rouhittu (tl)

Valmistusohjeet:
1. Poista mansikoista kannat ja viipaloi ne. Halkaise miniluumutomaatit neljään osaan. Hienonna sipuli.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Peitä kulho ja laita jääkaappiin tekeytymään joksikin aikaa. Tarjoile mansikkasalsaa esim. paistetun halloumin kanssa.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 60 g

    CO2e / 100 g
  • 55 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille