Maa-artisokkakeitto

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
600 Maa-artisokka (grammaa)
300 Peruna (g)
1 Kasvisliemikuutio
7 Vesi, vesijohtovesi (dl)
2 Kaurakerma (dl)
1 Mineraalisuola (tl)
1 Sipuli
2 Rypsiöljy (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Pilko sipuli ja kuullota öljyssä.
2. Lisää kasvisliemi.
3. Lisää kuoritut ja paloitellut perunat ja maa-artisokat.
4. Keitä, kunnes ainekset ovat pehmeitä.
5. Jäähdytä ja soseuta.
6. Lämmitä, lisää kerma, suolaa tarvittaessa sekä viimeiseksi ripaus tryffeliöljyä. Ilmankin pärjää, mutta se tekee keitosta todella taivallisen.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 19 g

    CO2e / 100 g
  • 92 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille