Lassen tofuleipä

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
2 Sinappi (rkl)
0,5 Punasipuli (kpl)
0,25 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
75 Omena, kuorineen, kotimainen (grammaa)
80 Ananas omassa liemessään (grammaa)
0,5 Maustekurkku sokerisuolattu
4 Sipuli kuivattu (rkl)
0,5 Paprika (kpl)
50 Basilika, tuore (grammaa)
4 Ruisleipä (viipale)
4 Maapähkinävoi (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Paahda ruisleipä viipale.

2. Levitä leivälle maapähkinätahnaa.

3. Leikkaa punasipulista muutama ohut rengas ja aseta ne leivälle salaatin kera.

4. Leikkaa paprikasta, omenasta ja Tofusta noin puolen sentin paksuiset siivut leivälle.

5. Sivele Tofun päälle hivenen sinappia ja aseta suolakurkkuviipaleet ja ananasrengas päälle.

6. Ripottele leivän päälle paahdettua sipulia ja koristele tuoreella basilikalla!

(Alkuperäinen resepti: RastaChef Vegetarian Kitchen, www.rastachef.com)

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 63 g

    CO2e / 100 g
  • 113 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille