Kylmä pinaatti-parsakaalikeitto

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

5 henkilölle
5 Tofujogurtti, soijajogurtti (dl)
400 Parsakaali brokkoli (grammaa)
250 Pinaatti (grammaa)
100 Kevätsipuli (g)
3 Valkosipuli (kynsi)
1 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)
2 Mustapippuri (tl)
1 Vesi, vesijohtovesi (dl)

Valmistusohjeet:
1. Höyrytä parsakaali.
2. Soseuta parsakaali ja pinaatti.
2. Pilko sipuli, murskaa valkosipulinkynnet.
3. Sekoita parsakaali-pinaattisoseeseen sipuli, valkosipulimurska, suola, pippuri ja jogurtti.
4. Sekoita sauvasekoittimella kunnes keitto on tasaista. Notkista tarvittaessa vedellä.

Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 68 g

    CO2e / 100 g
  • 189 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille