Kvinoasalaatti

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 1
  • Esivalmisteluaika 10m
  • Valmistusaika: 10m
  • Yhteensä: 20m

1 henkilölle

40 g kvinoaa
1/4 kurkku
1 tomaatti
kevätsipulia
10 oliivia
1 dl herneitä
10 aurinkokuivattua tomaattia
tuoretta basilikaa
1 tl valkoviinietikkaa
0.5 tl sitruunamehua
0.5 tl rouhittua mustapippuria
0.25 tl kuivattua oreganoa

Valmistusohjeet:
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Pilko kaikki vihannekset kuutioiksi ja basilika pieneksi silpuksi. Sekoita keskenään salaatin ainekset ja mausteet ja anna maustua hetki viileässä ennen tarjoilua.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 154 g

    CO2e / 100 g
  • 359 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille