Kuhaa makeilla kasviksilla

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle

200–300 g kuhaa
2 Porkkanaa
2 Sipulia
3 rkl Ruokosokeria
suolaa maun mukaan
vastarouhittua mustapippuria
1 sitruunan mehu
100 g voita

Valmistusohjeet:
1. Tee kuhasta kaksi filettä, jätä nahka paikalleen.
2. Mausta lihapuoli suolalla ja pippurilla.
3. Pilko porkkanat ja sipulit reilunkokoisiksi lohkoiksi.
4. Laita kaksi paistinpannua kuumenemaan. Kalalle etenkin suosittelen valurautapannua.
5. Laita kasvisten paistamiseen tarkoitettuun pannuun sokerit. Kun sokeri alkaa sulaa, lisää kasvikset.
6. Laita kalapannulle reilusti voita. Kun voi on sulanut, laita fileet pannuun nahkapuoli pannulle. Valele sulalla voilla kuhan pintaa koko paiston ajan. Kätevintä on kallistaa pannua ja ottaa voisulaa lusikkaan ja kaataa fileille.
7. Jätä kasvikset napakoiksi, lisää suola, pippuri ja vähän voita antamaan kiiltoa.
8. Kun kuhan pinta on valkoinen ja tuntuu kypsältä, on ruoka valmis nautittavaksi.

Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 156 g

    CO2e / 100 g
  • 554 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille