Kreetalainen perunasalaatti

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

5 henkilölle

4 perunaa
5 Kananmunaa
2 Tomaattia
1 Sipuli
tuoretta persiljaa
1 Kurkku
1 dl Oliiveja
1  dl Oliiviöljyä
2 rkl Balsamiviinietikkaa
merisuolaa
vastarouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet:
Pese, keitä ja kuori perunat. Keitä ja kuori myös kananmunat. Pilko sekä perunat että kananmunat viipaleiksi ja laita ne salaattikulhoon. Lisää joukkoon pilkotut tomaatit, sipuli, kurkku, persilja sekä oliivit.

Sekoita keskenään oliiviöljy, balsamiviinietikka sekä suola ja pippuri ja pirskota seos salaatin joukkoon.

Lähde: Cretan Cooking, Maria & Nikos Psilakis

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 175 g

    CO2e / 100 g
  • 504 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille