Kevyesti paistetut nauriit

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
4 Nauris
3 Oliiviöljy (rkl)
0.2 Rosmariini, tuore (dl)
0.25 Suola (tl)
0.25 Mustapippuri, rouhittu (tl)
0.5 Hunaja (tl)

Valmistusohjeet:
Kuori ja viipaloi nauriit. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljyä (tai voita) ja lisää pannulle tuore rosmariinin oksa. Paista naurisviipaleita 3-4 minuuttia molemmin puolin, ja rouhi suolaa ja mustapippuria maun mukaan viipaleiden päälle. Valmiiden viipaleiden päälle voi valuttaa myös hivenen hunajaa.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 30 g

    CO2e / 100 g
  • 55 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille