Kesäkurpitsapihvit

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
1000 Kesäkurpitsa zucchini (grammaa)
1000 Peruna (g)
1000 Sipuli (grammaa)
3 Kananmuna
150 Juusto (g)
1 Suola (tl)
4 Oliiviöljy (dl)
0.25 Vehnäjauho (dl)

Valmistusohjeet:
Keitä paloitellut kesäkurpitsa, peruna ja sipuli. Yritä puristaa pois mahdollisimman paljon vettä, esimerkiksi harsoliinan läpi. Soseuta ainekset ja lisää kananmunat, juustoraaste ja suola. Tee massasta pihvejä tai pullia ja pyöritä ne kevyesti jauhoissa. Uppopaista oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Nosta talouspaperille ja anna ylimääräisen öljyn valua siihen.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 129 g

    CO2e / 100 g
  • 600 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille