Kesäkurpitsahillo

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 l kuorittua kesäkurpitsaa paloina
0,5 dl vettä
2 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
400 grammaa sokeria/hillosokeria
0,5 tl kardemummaa hienonnettuna

Keitä kesäkurpitsapaloja, vettä, sokeria ja sitruunan raastettua kuorta ja –mehua, kunnes kurpitsanpalat pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää soseeseen sokeri ja kardemumma. Keitä vielä hetki. Purkita ja pakasta tai nauti kahden viikon sisällä. Kokeile myös appelsiinia sitruunan sijaan. Hillo on silloin makeampaa. Hillo sopii hyvin paahtoleivän tai lettujen kanssa.

Avainsanat:,

Huili on Suomen ensimmäinen ja ainoa ekologinen aikakauslehti. Ekologisen elämäntavan lisäksi Huili käsittelee kulttuuria, matkoja, ajankäyttöä ja uusia ilmiöitä. Nimi kehottaa huilaamaan, tankkaamaan energiaa. Tilaa lehti osoitteessa www.huililehti.fi.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille