Kasvissosekeitto

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

5 henkilölle
1 Apetit Kotimaiset Peruna & Keittokasvikset (pussi 750 g)
10 Vesi, vesijohtovesi (dl)
250 Sulatejuusto rasvaa 20-24g keskirasvainen (g)
1 Kasvisliemikuutio
1.5 Suola (tl)
3 Rakuuna (rkl)

Valmistusohjeet:
Laita kattilaan 1 l vettä ja kuumenna se kiehuvaksi. Lisää kasvisliemikuutio ja jäiset keittokasvikset. Anna keiton kiehua 15–20 min. Lisää keittoon paloiteltu sulatejuusto (esim. Koskenlaskijan viherpippurisulatejuusto) ja anna keiton kiehua muutama minuutti kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto ja mausta se yrteillä ja suolalla.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 226 g

    CO2e / 100 g
  • 915 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille