Kasvisgratiini

Lisätty 21.08.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Esivalmisteluaika 15m
  • Valmistusaika: 45m
  • Yhteensä: 1m

Raaka-aineet:

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
4 porkkanaa
puolikas kesäkurpitsa
1 sipuli
2 pientä tomaattia
2,5 dl ruokakermaa
o,5 pkt koskenlaskija-sulatejuustoa
1,5 dl  juustoraastetta
suolaa ja pippuria / kasvislientä

Ohjeet:

* Keitä kukka- ja parsakaali, paloiteltu kesäkurpitsa sekä porkkanat kattilassa n. 10–15 min.

* Siivilöi keitetyt kasvikset ja kaada voideltuun vuokaan.

* Pilko sipuli ja paloittele tomaatin minkä jälkeen nekin voi kaataa vuokaan

* Lämmitä kerma lähes kiehuvaksi ja lisää joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina.

* Mausta suolalla ja pippurilla ( joko musta tai valkopippuri, vaikka molemmat)

*Raasta juusto ja ripottele päälle.

Paista uunissa 200 c uunin keskitasolla n.  40 min.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

  1. lisännyt: Mepo on 21.8.2013

    1 TUNTI EI 1 MINUUTTI ANTEEKSI EPÄHUOMIO

      Vastaa

Lähetä kommentti sivuille