Juustokeitto

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Kasvisliemikuutio
200 Sulatejuusto rasvaa 20-24g keskirasvainen (g)
100 Emmentaljuusto rasvaa 27-30 g (g)
100 Sinihomejuusto rasvaa 27-30 g, aura/danazole rasvaa 50 % kuivapainosta (g)
0.5 Muskottipähkinä, jauhettu (tl)
2 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma (dl)
2 Vehnäjauho (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Lämmitä litra kasvislientä kiehuvaksi
2. Sulata sekaan sulatejuusto
3. Sulata sekaan muut juustot ja muskottipähkinä
4. Kun keitossa ei ole enää liikaa kokkareita, lisää kermaan sekoitetut vehnäjauhot
5. Kiehauta

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 1078 g

    CO2e / 100 g
  • 1698 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille