Juustoinen hernerisotto

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
2 Rypsiöljy (rkl)
1 Apetit Kotimaiset Sipulikuutiot (pussi 200 g)
1 Kasvisliemikuutio
9 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Apetit Jokiravunpyrstöjä liemessä (rasia 400 g)
1 Apetit Kotimaiset Herneet (pussi 200 g)
1 Sitruuna (kpl)
150 Kermajuusto 30 % (g)
4 Basilika, tuore (rkl)
20 Minttu (g)

Valmistusohjeet:
Kiehauta vesi ja sekoita siihen kasvisliemikuutio. Kuumenna kasviöljy toisessa kattilassa. Lisää sipulikuutiot sekä riisi ja kuullota hetki. Lisää 1/3 kasvisliemestä. Keitä välillä sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää loput kasvisliemestä pienissä erissä ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on napakan kypsää ja kosteaa. Lisää valutetut jokiravunpyrstöt sekä herneet ja anna hautua pari minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon raastettu sitruunankuori, sitruunamehu, raastettu juusto sekä hienonnetut yrtit ja kuumenna risotto.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 174 g

    CO2e / 100 g
  • 648

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille