Joulun kääretorttu

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
3 Kananmuna
10 Ruokosokeri (rkl)
1.5 Vehnäjauho (dl)
2 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)
1.5 Leivinjauhe (tl)
2 Kaneli (tl)
1 Inkivääri, jauhettu (tl)
0.5 Neilikka, jauhettu (tl)
1.5 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma (dl)
2 Maitorahka < 0,5% rasvaa (dl)
14 Luumuhillo (rkl)

Valmistusohjeet:
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kaikki jauhot ja mausteet keskenään. Lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Kaada taikina uunipellille. Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita maitorahkan ja luumuhillon kanssa. Levitä kakkulevylle ja kääri rullalle. Laita jääkaappiin ainakin tunniksi ennen viipaloimista.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 180 g

    CO2e / 100 g
  • 181 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille