Jouluinen kurpitsalaatikko

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
1 Kurpitsa
2 Sormisuola (tl)
1 Fenkolijauhe (tl)
1 Muskottipähkinä, jauhettu (tl)
1,5 Sinappi (rkl)
1 Sitruunamehu (rkl)
0,5 Neilikka, jauhettu (tl)

Valmistusohjeet:
1. Kuori, ota siemenet pois ja paloittele kurpitsa.

2. Keitä kurpitsan palat pehmeiksi ja kaada vesi pois.

3. Lisää joukkoon loput ainesosat ja soseuta.

4. Kaada uunivuokaan ja paista 200 C:ssa noin 1- 1½ tuntia.

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 46 g

    CO2e / 100 g
  • 74 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille