Janssoninkiusaus

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitus (pussi 500 g)
70 Anjovis (grammaa)
2.5 Ruokakerma, rasvaa 15 g (dl)

Valmistusohjeet:
Laita uunivuokaan kerroksittain jäinen peruna-sipulisekoitus ja jansson- tai anjovisfileet. Lisää vuokaan ruokakerma ja kalan säilöntäliemi. Kypsennä 225 °C:ssa noin 50 minuuttia.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 82 g

    CO2e / 100 g
  • 168 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille