Isännän kääryleet

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
120 Pekoni rasvainen (g)
2 Sinihomejuusto rasvaa 17 g, aura 40 g (kpl)
1,5 Voi (rkl)
100 Ananas omassa liemessään (grammaa)
150 Rucola (g)
200 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)

Valmistusohjeet:
1. Leikkaa tofusta poikkisuunnassa noin 3 cm:n paksuisia suikaleita.

2. Leikkaa tofuihin viillot ja täytä ne aurajuustolla.

3. Kääri yksi siivu pekonia yhtä tofupalaa kohden tiiviisti sen ympärille niin ettei aurajuusto pääse valumaan paistettaessa ulos.

4. Ruskista kääryleet kuumalla pannulla. Kääntele kääryleitä niin että pekoni kypsyy ja on rapeaa tasaisesti joka puolelta.

5. Asettele lautasille valutetun ananaksen, puolitettujen kirsikkatomaattien ja rucolan kera.

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 317 g

    CO2e / 100 g
  • 988 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille