Inkivääri-misokeitto

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
40 Inkivääri, tuore juuri (g)
1 Parsakaali brokkoli
3 Porkkana
2 Purjosipuli
1 Cashewpähkinä (dl)
2 Riisimiso (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Pilko porkkanat, parsakaali ja purjosipulit ja kuutioi molemmat tofut.

2. Kiehauta kattilassa noin litra vettä ja lisää vihannekset veteen. Anna vihannesten kypsyä hetki miedolla lämmöllä.

3. Kuori sekä raasta inkivääri ja lisää Kylmäsavu Tofu, cashew pähkinät, sekä inkivääriraaste keittoon.

4. Lisää lopuksi kuutioitu Pehmeä Tofu sekä muutama ruokalusikallinen misoa makusi mukaan.

5. Anna hautua 5-10min miedolla lämmöllä ja tarjoile vaikka aamupalaksi!

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 41 g

    CO2e / 100 g
  • 140 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille