Hunajamarinoitu kikhernepannu

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
400 Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne (g)
2 Porkkana
2 Punasipuli (kpl)
2 Valkosipuli (kynsi)
10 Oliivi, kalamata
2 Rypsiöljy (rkl)
120 Smetana n. 40% rasvaa (grammaa)
1 Hunaja (rkl)
2 Sinappi (rkl)
35 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (g)
1 Mustapippuri (tl)
0,05 Merisuola (rkl)
1 Ohrasuurimo (dl)

Valmistusohjeet:
1. Paista öljyssä porkkanat ja sipulit.
2. Lisää pannulle oliivit ja kikherneet, paista vielä hetki. Laita ohra kiehumaan.
3. Sekoita joukkoon kastikkeen ainekset, kiehauta ja anna hautua sillä aikaa kun ohra kypsyy.
4. Sekoita ohra ja kastike, tarkista lopuksi maku.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 297 g

    CO2e / 100 g
  • 1185 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille