Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

5 henkilölle
400 g kikherneitä
3 rkl Sitruunamehua
3 rkl Oliiviöljyä
0,5 dl vettä
1 valkosipulinkynsi
ripaus rohittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl tahinia

Valmistusohjeet:
Valuta ja huuhtele kikherneet ja soseuta ne tasaiseksi massaksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää muut ainekset ja soseuta uudestaan. Koristele oliiviöljyllä ja persiljalla. Sopii lisukkeeksi esimerkiksi falafelien kanssa.

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 64 g

    CO2e / 100 g
  • 67 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille