Hernerouhepihvit

Lisätty 13.05.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Kustannukset: halpaa kuin saippua
  • Annokset: 8 kpl/4hlö
  • Esivalmisteluaika 30m
  • Valmistusaika: 15m
  • Yhteensä: 45m

– 2 dl hernerouhetta

– 4 dl vettä

– 2 porkkanaa

– 1/2 dl kaurahiutaleita

– 4 rkl perunajauhoja

– mustapippuria ja ruususuolaa maun mukaan

– 1/2 rkl sipulijauhetta tai puolikas sipuli

Kuumenna vesi vedenkeittimellä. Turvota hernerouhetta kiehautetussa vedessä puolisen tuntia.

Pese ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Halutessasi voit silputa sipulin ja kuullottaa sen valmiiksi pannulla tilkassa öljyä, jolloin saat siitä maukkaampaa.

Valmista pihvitaikina sekoittamalla kaikki ainekset turvonneen hernerouheen kanssa sekaisin. Grillaa tai paista pihvit pannulla kypsiksi, 8 minuuttia molemmin puolin.

Uunissa pihvit kypsyvät keskitasolla 200 asteessa n. 25 minuutissa.

 

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille