Hernekeitto

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
500 Herne kuivattu (grammaa)
20 Vesi, vesijohtovesi (dl)
150 Keltasipuli (g)
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
20 Meirami, tuore (g)
2 Mineraalisuola (tl)
1 Rypsiöljy (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Huuhtele herneet ja laita likoamaan veteen yön yli.
2. Keitä herneitä liotusvedessä n. 1h.
3. Kuutioi tofu ja paista öljyssä pannulla.
4. Lisää kuutioitu sipuli, kuullota.
5. Lisää herneiden sekaan.
6. Mausta, lisää vettä tarvittaessa.
7. Tarjoa sinapin ja ruisleivän kera.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 18 g

    CO2e / 100 g
  • 91 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille