Helppo uunikampela

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle
500 Kampela (g)
15 Basilika, tuore (grammaa)
15 Timjami (grammaa)
5 Oliiviöljy (rkl)
15 Tilli, tuore (grammaa)
3 Sitruunamehu (rkl)
0.25 Merisuola (rkl)
0.5 Valkopippuri (tl)

3 henkilölle
500 Kampela (g)
15 Basilika, tuore (grammaa)
15 Timjami (grammaa)
5 Oliiviöljy (rkl)
15 Tilli, tuore (grammaa)
3 Sitruunamehu (rkl)
0.25 Merisuola (rkl)
0.5 Valkopippuri (tl)

Valmistusohjeet:
Silppua yrtit ja sekoita kaikki ainekset kulhossa. Hiero seos kampelafileisiin ja laita vuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja paista n. 30 minuuttia 200 asteessa. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Erityspiirteet: Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 175 g

    CO2e / 100 g
  • 386 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille