Helppo paneroitu savutofu

Lisätty 20.12.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Esivalmisteluaika 10m
  • Valmistusaika: 20m
  • Yhteensä: 30m

Tässä helppo kasvissyöjän kinkku!

1 pkt savutofua
vehnäjauhoja
suolaa
hapankorppuja

Peitä kokonainen savutofupala löysällä vehnäjauhoista, suolasta ja vedestä tehdyllä taikinalla.

Murskaa hapankorppuja hienoksi rouheeksi ja pyörittele taikinoitu tofu hapankorppumurskassa.

Paista uunissa 250 asteessa n. 15 – 20 min.

Anna on ruoanlaiton parissa rentoutuva intohimoinen maailmanparantaja, kasvissyöjä ja eettisen kuluttamisen asiantuntija. Maaseudulla kasvaneena suomalainen sekä globaali maaseutu ja ruoantuotannon sosiaalinen kestävyys ovat erityisen lähellä Annan sydäntä. Hän rakastaa noukkia oman ruokansa metsästä ja haaveilee tulevaisuudessa maalaistalosta, jossa kasvattaa oman ruokansa. Anna kirjoittaa Mindolle Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetti) edustajana.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille