Hefu Wokki

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Hempnut, Luomu (pkt/270 g)
2 Inkivääri, tuore juuri (tl)
2 Valkosipuli (kynsi)
2 Soijakastike (rkl)
3 Chilikastike (rkl)
1 Sitruunamehu (rkl)
1 Sipuli
3 Porkkana
0.3 Valkokaali keräkaali
1 Paprika punainen (kpl)
200 Vihreä papu/taitepapu (grammaa)
1 Apetit Kotimaista Pinaattia (pussi 150 g)
4 Peruna
0.5 Auringonkukansiemen (dl)

Valmistusohjeet:
1. laita hefu vähintään tuntia ennen marinoitumaan inkivääristä, valkosipulista, sitruunamehusta, soijakastikkeesta ja chilikastikkeesta sekoitettuun marinadiin, tai skippaa tämä vaihe jos käytät valmiiksi marinoitua tofua/ hefua.

2. kuullota sipulit ja heitä kaikki muu suikaloituna joukkoon, wokkaa sopivan kypsäksi.

3. tarjoile

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 41 g

    CO2e / 100 g
  • 126 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille