Hedelmäinen tofusalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
6 Parsa (kpl)
0,25 Rusina (dl)
1 Appelsiini, kuorineen (kpl)
0,5 Chili, tuore (kpl)
1 Sormisuola (tl)
2 Oliiviöljy (rkl)
0,5 Soijakastike (rkl)
4 Mantelilastut (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Murenna tofu ja aseta se kulhoon. Jos tofusta irtoaa nestettä, valuta se pois. Purista appelsiinista mehu tofun päälle ja anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti.

2. Laita mantelilastut ja rusinat toiseen kulhoon ja liota niitä vedessä vähintään tunnin ajan.

3. Kiehauta kattilassa vettä ja lisää ripaus suolaa ja tilkka öljyä. Aseta tankoparsat veteen ja keitä noin 5-7 minuuttia, kuitenkin niin että niiden koostumus säilyy napakkana.

5. Valuta parsat, tofu ja manteli-rusinasekoitus. Asettele ainekset lautaselle, leikkaa chilistä pieniä palasia ja pirskottele vähän soijakastiketta salaatin päälle.

6. Tarjoile sellaisenaan esimerkiksi alkuruokana!

Erityspiirteet:, , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 325 g

    CO2e / 100 g
  • 946 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille