Gluteeniton ja lähes rasvaton rahkamarjapiirakka

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
1 Tattarisuurimo / -jauho (dl)
1 Kananmuna
2 Maitorahka vähälaktoosinen, 1 Vaniljasokeri (tl)
3 Oliiviöljy (tl)
Makeutusaine sakariini
50 Raparperi (grammaa)
0.5 Leivinjauhe (tl)
2 Sitruunamehu (tl)

Valmistusohjeet:
Sekoita muna, rahka, vaniljasokeri, sitruuna ja öljy sekaisin. Puolita annos, lisää toiseen tattarihiutaleet ja leivinjauho. Sekoita pohja tasaiseksi, levitä tavalliselle ruokalautaselle, lisää raparperia tai marjoja päälle ja kaiken ylle loput muna-heraseoksesta. Mikrota 4 minuuttia.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 165 g

    CO2e / 100 g
  • 343 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille