Feta-kurpitsaveneet

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
kesakurpitsavene
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
2 Kesäkurpitsa zucchini
1 Paprika (kpl)
2 Sipuli
150 Fetajuusto 25 g rasvaa, vuohenmaito, suolaliemessä (g)
100 Juusto (g)
2 Ruokaöljy (rkl)
2 Valkosipuli (kynsi)

Valmistusohjeet:
Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Halkaise kesäkurpitsat ja koverra sisus. Lisää pilkottu kesäkurpitsan sisus ja paprika pannulle. Paista ketki ja mausta suolalla ja pippurilla. Täytä kurpitsat täytteellä ja fetalla. Lisää päälle raastettu juusto. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 350 g

    CO2e / 100 g
  • 1114 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille