Feikkimätimousse

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle

200 Merilevämäti (g)
120 Smetana (g)
5 Tilli, tuore (rkl)
0.5 Punasipuli (kpl)
0.25 Mustapippuri, rouhittu (tl)

Valmistusohjeet:

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa. Nauti uuniperunoiden kanssa tai leivän päällä.

Resepti: Saara Törmä / Vihreä Lanka

Erityspiirteet:, Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 59 g

    CO2e / 100 g
  • 53 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille