Chilitofusalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
1 Kurkku (kpl)
1 Punasipuli (kpl)
200 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
1 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
1 Oliiviöljy (dl)
0,5 Punaviinietikka (dl)
0,5 Fariinisokeri (rkl)
15 Sinappi (grammaa)
0,5 Mustapippuri (tl)
5 Chilikastike (rkl)
4 Pinjansiemen (rkl)

Valmistusohjeet:
Sekoita vajaa desilitra oliiviöljyä, punaviinietikka, sokeri, sinappi ja mustapippuri kastikkeeksi. Kastike kannattaa tehdä etukäteen, sillä vetäytyneenä se maistuu parhaalta. Voit tehdä sitä pullollisen valmiiksi jääkaappiin. Saat tulisemman tuloksen lisäämällä tuoretta chiliä.

Viipaloi salaattikulhoon kurkku ja tomaatit. Lisää salaatti revittynä ja punasipuli renkaina.

Kuutioi Tofu paistinpannulle, paista kuumassa öljyssä chilikastikkeen kanssa kauniin ruskeaksi. Lisää Tofu salaattiin.

Paahda varovasti pinjansiemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi, lisää salaattiin ja sekoita ainekset. Kaada päälle kastiketta ja tarjoile!

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 117 g

    CO2e / 100 g
  • 365 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille