Chili-katkarapupasta

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Sipuli
2 Valkosipuli (kynsi)
0,5 Chilijauhe (tl)
1 Rasvaseos 30 % oivariini balansia (rkl)
400 Tomaattimurska (g)
1 Sokeri (rkl)
1 Ruokakerma, rasvaa 15 g (dl)
125 Sulatejuusto rasvaa 9-12g, vähärasvainen (grammaa)
250 Katkarapu (g)
1 Persilja (rkl)
100 Pasta (g)

Valmistusohjeet:
Hienonna sipulit. Kypsennä sipulit ja chilijauhe rasvassa, älä ruskista. Lisää tomaattimurska, sokeri, kerma ja kuutioitu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna. Viimeistele persiljalla. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai nuudeleiden kanssa. (bongattu: http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2007/02/chili-katkarapupasta.html)

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 504 g

    CO2e / 100 g
  • 1352 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille