Cashew-mustikkajäätelö

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
1,5 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
1 Sitruuna (kpl)
2 Soijakerma (dl)
2 Mustikka (dl)
8 Cashewtahna (rkl)
0,25 Vaniljajauhe (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Keitä mustikat ja 2dl sokeria kasaan. Jäähdytä seos ja laita pakastimeen jähmettymään.

2. Survo sauvasekottimella loput sokerista, tofu, soijakerma, sitruunamehu, cashewtahna ja vanilja tasaiseksi taikinaksi.

3. Laita taikina jäätelökoneeseen ja aja jäätelöksi.

4. Annostele esim. muovirasiaan kerroksittain jäätelöä ja jähmettynyttä mustikkaseosta.

5. Anna jäätyä muutama tunti ja tarjoillessasi koristele mustikoilla ja cashewpähkinöillä.

(cashewtahnaa löytyy hyvinvarustetuista luontaistuotekaupoista)

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 90 g

    CO2e / 100 g
  • 78 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille