Brie-tofusalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
brie full
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
150 Valkohomejuusto rasvaa 26-30g, camembert/brie (g)
100 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
80 Rucola (g)
1 Paprikajauhe (tl)
1 Kurkuma (tl)
1 Korianteri, jauhettu (tl)
2 Oliiviöljy (rkl)
1 Soijakastike (rkl)
2 Mansikka balsamico (rkl)
0,5 Chilijauhe (tl)

Valmistusohjeet:
1. Laita pannulle reilusti öljyä ja sekoita siihen chili, paprika, kurkuma, korianteri ja halutessasi joitain kuivattuja yrttejä. Paista mausteita öljyssä kunnes niistä avautuu voimakas tuoksu.

2. Leikkaa tofu siivuiksi ja paista mausteöljyssä noin 4-5 min ja lisää lopuksi hieman soijakastiketta.

3. Viipaloi brie ja puolita kirsikkatomaatit.

4. Asettele ainekset lautasille, pirskottele päälle balsamicoa ja tarjoile.

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 482 g

    CO2e / 100 g
  • 831 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille