Borschkeitto savutofulla

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 15m
  • Valmistusaika: 15m
  • Yhteensä: 30m

6 henkilölle
1 pkt / 270 g Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu
3 Perunaa
2 Porkkanaa
4 Punajuurta
1 Valkokaali / keräkaali
2 keltasipulia
10 Laakerinlehteä
1 dl smetanaa
0,5 tl Valkopippuria
tuoretta salviaa
2 tl kurkumaa
1 rkl persiljaa
2 tl sitruunapippuria

Valmistusohjeet:
1. Pilko sipulit ja keräkaali ja ruskista ne voissa.

2. Kuori perunat ja punajuuret ja kuutioi ne pieniksi kuutioiksi.

3. Kiehauta vettä, lisää 2 tl suolaa ja keitä al denteksi.

4. Laita sekaan laakerinlehdet, sipuli-kaaliseos sekä suikaloidut porkkanat.

5. Lisää mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 min.

6. Kun keitto on valmista, annostele lautasille ja ripottele päälle murennettua tofua ja hieman smetanaa.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 35 g

    CO2e / 100 g
  • 145 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille