Avokadoherkku

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
100 Katkarapu (g)
1 Sitruuna (kpl)
2 Avokado (kpl)
10 Tilli, tuore (grammaa)

Valmistusohjeet:
Puolita avokadot pituussuunnassa, ja poista kivet (esim. pienellä lusikalla). Täytä kivien jättämät kolot katkaravuilla, niin että ne muodostavat sopivat ja sievät keot. Purista avokadojen (ja katkarapujen) päälle sopivasti sitruunamehua, ympäriinsä pirskotellen. Silppua huipulle tilliä.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 163 g

    CO2e / 100 g
  • 384 g

    CO2e / annos

Veera on digiaktivisti, digistrategisti ja yrittäjä, joka suunnittelee järjestöille verkkokampanjoita Sveitsistä käsin. Hän vastustaa ruoan geenimuuntelua, mutta ei voi vastustaa muiden laittamaa ruokaa. Veera ottaa kantaa ajankohtaisiin ruokakysymyksiin.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille