Appelsiini-suklaakonvehdit

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
200 Suklaa tumma (grammaa)
50 Kookosrasva 100 % (grammaa)
2 Manteli (rkl)
3 Appelsiiniaromi (tippa)

Valmistusohjeet:
noin 25 kpl

Sulata kattilassa kookosrasva, ota pois liedeltä ja sekoita joukkoon rouhittu suklaa. Kun massa on tasaista, lisää 2 rkl mantelirouhetta ja muutama tippa appelsiiniaromia. Kaada suklaaseos konvehtivuokiin, koristele mantelirouheella ja anna jähmettyä kylmässä.

Kuva ja resepti: Animalia / Elina Innanen

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 112 g

    CO2e / 100 g
  • 76 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille